* Op deze vacature kan niet meer gereageerd worden *

Ben jij iemand die commercie en administratie perfect met elkaar kan combineren en die tevens zeer stressbestendig is? Ambieer je een verantwoordelijke functie in een dynamische omgeving? Lees dan snel verder!! 

Over ons

Van een afstandje bekeken lijken wij wellicht op een autobedrijf. Of misschien wel een administratiekantoor. Eigenlijk zijn wij een zakelijk dienstverlener, wat zoveel betekent als dat wij er alles aan doen om meerwaarde te leveren voor onze klanten in de autobranche. Dit doen wij op het gebied van import, export en groothandel. Maar bovendien zijn wij gewoon een erg leuk bedrijf om bij te werken!

Omschrijving van de werkzaamheden

In deze zelfstandige functie ben je onder andere (mede)verantwoordelijk voor het aannemen, inplannen en controleren van importkeuringen voor onze particuliere en klein-zakelijke relaties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor mensen die contact zoeken met VDS met een vraag over het importeren van hun auto, zowel telefonisch, per e-mail als via social media. Deze aanvragen beantwoord je met een passende offerte, die je zelf ook opvolgt. 

Daarnaast houd je contact met diverse marktpartijen en (overheids)instanties, als de RDW, de Douane, de Belastingdienst, verschepingsagenten en transporteurs. Je dient wet- en regelgeving feilloos te kunnen interpreteren en goed te kunnen anticiperen op wijzigingen hierin. 

Samen met de onze ervaren keuringscoördinators, plan je iedere week een efficiënt keuringsschema in. Hierdoor worden zowel onze zakelijke als particuliere relaties optimaal bediend. Je houdt ze bovendien goed op de hoogte van de vorderingen in het importproces. 

Naast je vaste taken zullen er ook ad hoc verzoeken jouw kant op komen. Je zult je dus geen moment vervelen!

Profiel van de ideale kandidaat

Je houdt van aanpakken en bent bovengemiddeld stressbestendig. Doordat je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden en altijd je afspraken nakomt, houd je zowel nieuwe als bestaande relaties tevreden. Daarnaast haal je voldoening uit het feit dat je zaken altijd tot in de puntjes geregeld zijn. Je bent commercieel gedreven, zonder dat je administratieve taken hieronder lijden.

Alhoewel het een zelfstandige functie betreft, vind je het ook prettig om met je collega’s op de werkvloer samen te werken. Klanttevredenheid is immers een team effort waar ook jij aan bijdraagt. Je hoeft geen wandelende encyclopedie te zijn, maar een gezonde dosis autokennis is absoluut een pré.

Functievereisten:

  • Je hebt een commerciële opleiding afgerond van minimaal mbo+ niveau
  • Je beschikt over up-to-date kennis van het MS Office Outlook, Excel en Word
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als schrift.
  • Basiskennis van de Duitse taal is een pré
  • Je bent zeer betrouwbaar en komt afspraken na
  • Je bent flexibel en zeer stressbestendig
  • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week
  • Je bent zelfstandig, nauwkeurig en representatief

Wij bieden je een uitdagende werkplek in een groeiend bedrijf, met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Interesse? Je mag je motivatiebrief richten aan Sebastiaan Toorman, Marketing Manager van VDS Automotive Group. Deze kun je vergezeld van een actueel CV per e-mail verzenden ter attentie van mw. S. van den Berg naar post[at]vdsautomotive.com, of naar onderstaand postadres.

Let op: reageer vóór 31 december 2016

VDS Automotive Group
t.a.v. Mw. S. van den Berg
Postbus 155
2700 AD Zoetermeer

Zie voor meer informatie:
www.vdsautomotive.nl , www.vdsautoimport.nl en www.vdsautomotive.com 
https://www.linkedin.com/company/vds-automotive-group 
https://facebook.com/vdsautomotive