* Op deze vacature kan niet meer gereageerd worden *

Ben jij een leergierige tweede monteur die aan het begin staat van zijn loopbaan en behalve het standaard monteurswerk ook graag nieuwe dingen wil leren? Dan hebben wij een unieke kans voor je!

Over ons

Van een afstandje bekeken lijken wij misschien een autobedrijf. Of misschien wel een administratiekantoor. Eigenlijk zijn wij een zakelijk dienstverlener, wat zoveel betekent als dat wij er alles aan doen om meerwaarde te leveren voor onze klanten in de automotive branche. Dit doen wij op het gebied van import, export en groothandel. Maar bovenal zijn wij gewoon een erg leuk bedrijf om bij te werken!

Omschrijving van de werkzaamheden

In deze afwisselende en leerzame functie kom je te werken in een klein maar efficiënt team, dat allerlei werkzaamheden uitvoert aan verschillende soorten auto’s. In het begin zal je je met name bezighouden met het uitvoeren van reguliere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, maar op den duur zullen daar ook andere taken bijkomen. 

We zijn namelijk vooral gespecialiseerd in de technische ombouw van voertuigen die niet voor Europa bestemd zijn. Je zult dus ook gaan leren hoe je voertuigen technisch kunt aanpassen aan de Europese toelatingseisen (met name verlichtingsmatig). Je krijgt hierbij te maken met Amerikaanse pick-ups, reguliere personenauto’s, exoten, klassiekers, campers en motorfietsen.

Verder zullen we je betrekken bij andere specialistische werkzaamheden die we uitvoeren. Denk hierbij aan het uitzoeken van elektronische en mechanische mankementen of het inbouwen van een lpg-installatie. Uiteraard zullen wij je hierbij goed begeleiden.

Profiel van de ideale kandidaat

Aangezien er bij ons zeer veel verschillende soorten voertuigen en werkzaamheden voorbijkomen, zal het ongetwijfeld gebeuren dat er iets tussen zit waar je nog geen ervaring mee hebt. Dit vinden wij ook helemaal niet erg. Wel vinden wij het belangrijk dat je leergierig bent en de skills hebt om nieuwe werkzaamheden snel eigen te maken. Je stressbestendigheid zorgt ervoor dat je altijd het overzicht bewaart, ook wanneer je snel moet schakelen tussen opdrachten.

Ondanks dat je zelfstandig te werk kunt gaan, vind je het ook belangrijk dat het hele team goed samenwerkt. Je ondersteunt je collega´s waar nodig en zorgt hierbij tevens voor een prettige werksfeer. Daarnaast ga je altijd goed voorbereid aan de slag, waardoor je altijd efficiënt en netjes werkt.

Functievereisten

  • Je hebt een diploma ‘tweede autotechnicus’ of bent bijna klaar met je opleiding
  • 40-urige werkweek óf leer-/werkplek (in overleg)
  • Je bent leergierig, stressbestendig en weet van aanpakken
  • Je woont in de omgeving van Benthuizen / Zoetermeer
  • De vacature betreft een startersfunctie. Sollicitaties van eerste monteurs worden dan ook niet in behandeling genomen.

Wat wij bieden:

  • Een fijne, leerzame werkplek binnen een informeel bedrijf
  • Een moderne en goed uitgeruste werkplaats
  • Een marktconform salaris
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lunch van de zaak, een gezellige vrijdagmiddagborrel en zo nu en dan een feestje.
  • 25 vakantiedagen per jaar

Solliciteren?

Stuur je motivatie met actueel cv aan Roland Schut naar post[at]vdsautomotive.com of naar het onderstaande adres.

VDS Automotive Services b.v.
t.a.v. Suzanne van den Berg
Postbus 155
2700 AD Zoetermeer

Vacature tweede monteur inarticle def