Bent u op zoek naar courante voertuigen voor in uw showroom, maar vindt u in Nederland niet wat u zoekt? Dan is het aan te bevelen om u ook in het buitenland te oriënteren. Hierbij is het goed om te weten dat wij het import-traject geheel of gedeeltelijk uit handen kunnen nemen.

Transport

Als u het importtraject aan ons uitbesteedt, dan is het aan te bevelen om ook het transport door ons te laten regelen. Het voertuig wordt in dit geval dan opgehaald en direct naar ons beveiligde terrein gebracht. Wij werken intensief samen met diverse erkende transporteurs en zijn in staat om u scherpe tarieven te bieden.

Keuring

Dankzij een eigen keurstraat en intensieve samenwerking met de RDW, kunnen wij in korte termijn een groot volume keuren. Hierdoor is de doorlooptijd van het import-traject zo kort mogelijk. Bovendien wordt er niet onnodig met de auto gereden, omdat het gehele traject op één locatie wordt verzorgd.

Laagste bpm-garantie

VDS biedt u de laagste-bpm-garantie. Dit betekent dat wij de bpm via alle geaccepteerde methoden berekenen en vervolgens de gunstigste rekenmethode selecteren. Hierdoor betaalt u altijd het laagst mogelijke bedrag aan rest-bpm. Indien gewenst kunnen wij ook de bpm-aangifte op basis van een taxatie door een erkend taxateur verzorgen.

Maatwerk

Onze dienstverlening is maatwerk en wordt naar uw specifieke wensen en eisen uitgevoerd. Bent u benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.