Ondersteunt u immigranten, expats of remigranten bij de internationale verhuizing van hun verhuisboedel? Dan krijgt u ongetwijfeld weleens het verzoek om naast de verhuizing ook de Nederlandse kentekenregistratie van hun verhuisde auto of motor te verzorgen.

Aangezien er nogal wat tijd, specialistische kennis en moeite voor nodig is om dit succesvol te doen, bieden onze importdiensten uitkomst.

Ervaring met verhuisgoed sinds 1999

Als importdienstverlener verzorgen wij al sinds 1999 de kentekenregistraties van verhuisgoedvoertuigen afkomstig uit onder andere Europa, de VS en het Midden-Oosten.

Wij beschikken over een hoogwaardige werkplaats waar wij voertuigen aanpassen aan de Europese eisen en hebben een eigen keurstraat waar de RDW jaarlijks vele duizenden voertuigkeuringen verzorgt.

Zakelijke verhuisgoedpakketten

Wij zijn ervan overtuigd dat onze faciliteiten, ervaring en specialisme u kunnen helpen om een compleet dienstenpakket aan te kunnen bieden. Dit is ook de reden dat wij diverse importpakketten hebben samengesteld die u uw klant eenvoudig één-op-één kunt aanbieden. U kunt onze diensten uiteraard ook aanbieden onder eigen label.

Wilt u meer weten over onze zakelijke verhuisgoedpakketten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!