Dankzij goede contacten met verschepingspartners wereldwijd, zijn wij in staat om voertuigen vanuit veel populaire uitvoerhavens te verschepen. Wij zijn met name gespecialiseerd in het verschepen vanuit de VS en het Midden-Oosten, maar ook voor een verscheping vanuit West- of Noord-Afrika kunt u bij ons terecht. Bovendien kunnen wij meestal ook het inland transport (transport van de locatie van het voertuig naar de vertrekhaven) verzorgen.

Verscheping in een container

Afhankelijk van de mogelijkheden en uw voorkeur, kunnen wij u een geconsolideerde of enkelvoudige containerverscheping aanbieden. Bij een geconsolideerde verscheping wordt de lege ruimte in een container zoveel mogelijk opgevuld met producten die ook bestemd zijn dezelfde haven. Deze efficiënte manier van verschepen zorgt ervoor dat de kosten voor een container zoveel mogelijk verdeeld worden over meerdere partijen en het uiteindelijke verschepingstarief lager uitvalt.

Bij een enkelvoudige containerverscheping, hoeven er geen combinaties gemaakt te worden. Deze manier van verschepen is vaak dan ook veel sneller dan een geconsolideerde verscheping. Echter dient u bij een enkelvoudige verscheping wel rekening te houden met hogere tarieven.

RoRo

Vanuit sommige landen kan het lonend zijn om in plaats van een container verscheping te kiezen voor een verscheping op basis van RoRo (roll-on roll-off). Dit is met name het geval bij een verscheping vanuit Afrika. Bij een RoRo verscheping wordt het voertuig op het dek of in de laadruimte van een schip geplaatst. Deze manier van verschepen is snel en voordelig.

Meer informatie

Wenst u persoonlijk advies omtrent het verschepen van een voertuig vanuit het buitenland? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!