Al meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in het wereldwijd importeren van voertuigen. Wij verzorgen het import-traject indien gewenst van A tot Z. Denk hierbij aan de logistiek, de ombouw conform de Europese eisen, de keuring (Duits en Nederlands) en de uiteindelijke BPM-aangifte, inclusief laagste bpm-garantie.

Logistiek

De logistiek van een voertuig buiten Europa, bestaat in de meeste gevallen uit het inland transport (transport van de locatie van het voertuig naar de vertrekhaven), de verscheping en het transport van de haven van aankomst naar de keuringslocatie. Uiteraard kunnen wij dit traject volledig uit handen nemen. Dankzij een intensieve samenwerking met diverse partners, zijn wij in staat om scherpe tarieven te bieden.

Technische ombouw conform Europese eisen

Wij verzorgen de benodigde technische aanpassingen in onze eigen, professionele werkplaats. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de juiste verlichting (mistachterlicht, zijknipperlichten en stadslicht).

Typegoedkeuring en Nederlandse keuring

Alle officiële keuringsinstanties, zoals de TÜV, de DEKRA en de RDW, keuren bij ons op locatie. Door de speciaal aangelegde keurstraat en goede samenwerking met de diverse keuringsinstanties, keuren wij vele duizenden voertuigen per jaar. Hierbij zijn wij in staat om het gehele importtraject binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek af te ronden, zonder hierbij in te leveren op kwaliteit.

Bpm-aangifte

VDS biedt u de laagste bpm-garantie. Dit betekent dat wij de bpm via alle geaccepteerde methoden berekenen en vervolgens de gunstigste rekenmethode selecteren. Hierdoor betaalt u altijd het laagst mogelijke rest-bpm-bedrag. Indien gewenst kunnen wij ook de bpm-aangifte op basis van een taxatie door een erkend taxateur verzorgen. Meer informatie over bpm en onze laagste bpm-garantie

Vraag bij de import van US-voertuigen een CARFAX aan

Iedereen die zich bezig houdt met de import van voertuigen vanuit Amerika, weet dat het belangrijk is om vóór de aankoop een CARFAX aan te vragen (indien beschikbaar). Aangezien dit document de volledige voertuighistorie bevat, kan het u behoeden voor een miskoop. U kunt nu heel eenvoudig online een CARFAX aanvragen.

Advies op maat

Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie nog vragen over onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op. We zijn u graag van dienst.