VDS Automotive Group is al sinds 1999 een toonaangevend dienstverlener binnen de autobranche. Wij bieden maatwerk op het gebied van import, export en groothandel. Dit doen wij onder andere voor autobedrijven, dealers en leasemaatschappijen.

Informeel en professioneel!

Onze importdienstverlening

Op het gebied van import verzorgen wij kentekenregistraties voor voertuigen vanuit onder andere de Verenigde Staten, Europa en het Midden-Oosten. Hierbij kunnen wij het gehele traject, van transport tot aan de technische aanpassing aan de Europese eisen, typegoedkeuring en het verzorgen van het uiteindelijke kenteken uit handen nemen.

Al onze diensten zijn er op gericht om u als importeur of autobedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat u zich kunt richten op de core-business van uw bedrijf, namelijk de in- en verkoop van auto's. Wij werken hiervoor intensief samen met diverse transporteurs en officiële keuringsinstanties (TÜV, Dekra en RDW). Hierdoor zijn we in staat om korte doorlooptijden en scherpe tarieven te bieden.

Ons team

Bij VDS werken momenteel circa 50 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers, waaronder drie accountmanagers, die graag voor je klaarstaan. Dus heb je een vraag of verzoek? Neem dan vandaag nog contact met ons op!